Nieuws 2021

Help ook mee er een geweldige BZS Trophy U16 van te maken

Op 20 en 21 augustus vindt op Sportpark BZS de BZS Trophy U16 plaats. Twee dagen prachtig jeugdvoetbal met nationale en internationale topteams. Om dit toernooi goed te organiseren is hulp van vrijwilligers nodig. Er hebben zich inmiddels een flink aantal vrijwilligers gemeld. Maar we kunnen nog wel meer hulp gebruiken. Is dat iets voor jou? Eventueel samen met vrienden. Klik op onderstaande link, bekijk de mogelijkheden en meld je/jullie dan snel als vrijwilliger aan!

SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS BEDANKT

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op de 1e editie van de BZS Trophy. Er is een basis gelegd voor een mooie traditie en binnenkort start dan ook weer de voorbereiding voor 2022. Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder alle vrijwilligers en sponsoren.

Namens de organisatie maar ook de bezoekende clubs een enorm groot BEDANKT!

Op alle fronten waren de vrijwilligers zowel in de voorbereiding als in de uitvoering op de toernooidag zelf onmisbaar en droegen in grote mate bij aan het slagen van deze BZS Trophy.

Anderzijds kan een dergelijk evenement niet zonder sponsoren en we zijn onze sponsoren dan ook zeer erkentelijk. We hopen dat de aanwezige sponsoren een plezierig verblijf hebben gehad tijdens de BZS Trophy en hebben gezien dat er een goede basis is gelegd voor de volgende editie.

De ambitie is er om door te groeien met de BZS Trophy naar een absoluut topniveau en daarbij zijn sponsoren onontbeerlijk. Het zou mooi zijn om de absolute top van Nederland en enkele europese topclubs naar Beusichem te krijgen.

Toernooi topscorer Arjen Overwater over de BZS Trophy

Het was een fantastische dag. Het begon al bij de vele routebordjes langs de weg, die ons naar het toernooi leiden. Het complex ligt in een prachtig dorp en heeft mooie voetbalvelden. Mijn ouders kregen een leuke brochure met daarop alle wedstrijden. Tijdens het toernooi kregen we een lekkere en gezonde lunch in de tent. De wedstrijden werden geleid door professionele scheidsrechters. Zeer goed georganiseerd dit eerste Trophy toernooi bij B.Z.S., waarop vele zullen volgen.

Bedankt voor het leuke toernooi.

Klik op bovenstaande foto om naar het gehele fotoalbum van Serge Sanramat te gaan

FC Volendam wint succesvolle 1e BZS Trophy

FC Volendam heeft de eerste editie van de BZS Trophy gewonnen. Het team heerste in de poulefase en was in de kruisfinale gastheer BZS de baas. In de finale tegen K. Beerschot VA sloeg het vervolgens toe op de juiste momenten om de 1e editie van de BZS Trophy binnen te slepen. BZS kwam als gastheer goed voor de dag en eindigde in deze eerste editie op een mooie 3e plaats!

Hoewel de donkere wolken letterlijk boven het toernooi hingen, bleef het op een korte bui in de middag na droog en werden er fantastische duels uitgevochten. Deelnemers en publiek genoten ervan en de toeschouwers moedigden hun favoriete team hartstochtelijk aan. Na het voorspel in de poulewedstrijden barstte de sportieve strijd in de kruisfinales volledig los. FC Volendam trof BZS en was de bovenliggende partij. Met een duidelijke overwinning plaatsten zij zich voor de finale. Beerschot tegen Zeeburgia werd een kraker van jewelste en in een zinderende wedstrijd bleven de partijen op 1-1 steken. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en daarin bleek Beerschot de sterkste.

In de strijd om de 3e en 4e plaats was Zeeburgia deze teleurstelling nog niet te boven en schoot BZS zich naar een knappe 3e plaats.

De finale ging tussen de twee beste teams van het toernooi, de toekomstige toppers van FC Volendam en K Beerschot VA. In een mooi voetbalgevecht sloeg FC Volendam op de juiste momenten toe en legde daarmee beslag op de 1e plaats en de bijbehorende wisseltrofee.

De volledige uitslag

  1. FC Volendam

  2. K Beerschot VA

  3. BZS

  4. Zeeburgia

  5. Alemannia Aachen

  6. JVOZ

  7. sc Feyenoord

  8. FC Iserlohn

Topscorer: Arjen Overwater (FC Volendam)

Beste keeper: Nicolas Kaiser (Alemannia Aachen)

Beste speler: Liam de Herdt (K Beerswchot VA)

Topscorer: Arjen Overwater

Beste keeper: Nicolas Kaiser

Beste speler: Liam de Herdt

De BZS Trophy is een internationaal jeugdvoetbaltoernooi dat wordt georganiseerd door voetbalvereniging BZS. Europese jeugdteams O16 van topniveau strijden om de BZS Trophy. Het toernooi staat garant voor een goede organisatie, topvoetbal maar ook zeer zeker voor plezier waardoor de teams, scheidsrechters, supporters en sponsoren jaarlijks graag terugkeren naar Beusichem . BZS doet met een regioteam jaarlijks mee en mag het dan opnemen tegen de voetbalsterren van de toekomst. Volg de website, onze Instagram en Facebook-pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.