De teams worden verdeeld over twee poules. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen en bepalingen van de FIFA en de KNVB., uitgebreid met de in het toernooi reglement genoemde zaken.


De nrs. 1 en 2 van beide poules gaan over naar de kruisfinales. De verliezers van de kruisfinales spelen om de 3e en 4e plaats en de winnaars de finale. De nrs. 3 van beide poules spelen om de 5e en 6e plaats. De nrs. 4 van beide poules spelen om de 7e en 8e plaats. Bij gelijk eindigen in de poule is het doelsaldo beslissend. Is het doelsaldo gelijk dan is het aantal voor gescoorde doelpunten doorslaggevend. Is er dan nog geen beslissing, dan worden er strafschoppen genomen, en wel als volgt:

  1. Een serie van 5 strafschoppen te nemen door 5 verschillende spelers

  2. Is het aantal benutte strafschoppen na deze serie gelijk, dan wordt door de resterende spelers om en om een strafschop genomen in overeenstemming met de KNVB regels.

Bij een gelijke stand in de kruisfinales en de finale wedstrijden worden er direct na de wedstrijd strafschoppen genomen zoals omschreven onder punt a. en b..

Uitzondering is de finale om de 1ste en 2de plaats, dan wordt er bij een gelijke stand 2 x 5 minuten verlengd. Is de stand dan nog gelijk dan wordt er beslist door het nemen van strafschoppen zoals omschreven onder punt a. en b.


Alle poulewedstrijden, de kruisfinales en de finales duren 2 x 15 minuten.